Medi-Market

Visuals website 33

In 2023 is Medi-Market partner geworden van Pink Ribbon. Medi-Market.be is de webshop verbonden aan de Medi-Market fysieke parafarmacieën.

Medi-Market is het uithangbord van de parafarmacie van het Belgische bedrijf Medi-Market Group, actief in de apotheek- en parafarmaciesector. Tot op vandaag werden 55 Medi-Market verkooppunten en 7 Instituten by Medi-Market geopend in België en Luxemburg.

Vanaf 27 september 2023 is het nieuwe lintje te verkrijgen in alle Medi-Market verkooppunten in België en Luxemburg.

Verder staan participatie in De Roze Mars en een infomoment met gedelegeerd bestuurder Hilde Debackere in het hoofdkantoor te Evere in oktober 2023 op de agenda. Ook organiseren we een Pink is the new blue op kantoor bij Medi-Market begin januari 2024.

Cédric Antoine Pink Ribbon

10/11/2023 - Partner aan het woord: Medi-market.

'Sta stil bij het verdriet van anderen'

Cédric Antoine, de CEO van Medi-Market Group, deed een warme oproep om stil te staan bij mensen uit je omgeving die ernstig ziek zijn. Hij deed dat na zijn ontmoeting met (ex-)borstkankerpatiënte en lintjesontwerpster Anne-Catherine Werner.

Tijdens de nationale persconferentie van Pink Ribbon hield Cédric Antoine, CEO van Medi-Market Group, een ontroerend getuigenis over zijn ontmoeting met Anne-Catherine, een jonge vrouw die mee aan de basis ligt van het nieuwe lintje, het lintje van ons allemaal. ‘Ik stuur wel eens een appje naar kennissen die iets ernstigs doormaken,’ vertelde de heer Antoine, ‘maar sinds mijn ontmoeting met Anne-Catherine bel ik hen ook echt op om te vragen hoe het gaat.’ De confrontatie met het leed dat borstkanker veroorzaakt, heeft hem duidelijk diep geraakt. Medi-Market is vanaf dit jaar een nieuwe partner van de vzw Pink Ribbon.

Medi-Market.be is een webshop verbonden aan een reeks fysieke verkooppunten, met een ruim assortiment producten aan de laagst mogelijke prijzen uit de parafarmaciesector. De verkoop is ontwikkeld rond acht grote thema’s: lichaam en gezicht, vitaliteit en evenwicht, afslanken en voeding, baby en mama, hygiëne en seksualiteit, eerste hulp, bandagisterie, bio en natuurlijk. Vanaf 27 september 2023 is het nieuwe lintje van Pink Ribbon verkrijgbaar in alle Medi-Market-verkooppunten in België en Luxemburg. Medi-Market Group neemt momenteel deel aan De Roze Mars en heeft ook al Pink Monday, waarbij Pink Ribbon bedrijven oproept om van Blue Monday een Pink Monday te maken, op de agenda staan.