Pink Ribbon lintje 2022

Koop het Pink Ribbon-lintje

Pink Ribbon België bestaat 15 jaar. Voor dit jubileumjaar hebben we (ex-)borstkankerpatiënten gevraagd om zelf het roze lintje te ontwerpen, zodat het lintje hun ervaringen weerspiegelt. Het werd een eerlijk lintje, dat alle soorten borsten uitbeeldt. Groter of kleiner, puntiger of ronder, met littekens of zonder, elke borst is normaal en heeft een eigen verhaal.

Een Pink Ribbon-lintje kost €4, waarvan €2,8 rechtstreeks naar het goede doel gaat. Je kan een exemplaar bemachtigen in een van de volgende verkooppunten: AVA, Carrefour, CASA, CKS, e5, Hunkemöller, Medi-Market, Modemakers, Multipharma, Standaard Boekhandel/Club, The Fashion Store, Torfs, Vero Moda en Wibra. De verkoopperiode loopt tot 31 december. Ontdek hieronder waar het dichtste verkooppunt in jouw buurt ligt.

Wil je graag zelf lintjes verkopen in je bedrijf? Dat kan! De lintjes zijn ook beschikbaar in een display van 30 voor een prijs van €120 per display. Zo kan je als bedrijf laten zien dat jullie de strijd tegen borstkanker mee steunen.

Bestel hier je Pink Ribbon-display

Met de aankoop van het lintje steun je de projecten van Pink Ribbon op het vlak van preventie, (vroegtijdige) opsporing en psychosociale steun aan patiënten.

Dank je wel voor je steun!
20220919 PR Jaarcampagne Beeld
ONTDEK NOG ANDERE MANIEREN OM PINK RIBBON TE STEUNEN KOOP ONZE PRODUCTEN

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief