20190118 Actrice Lynn Van Royen Steunt Pink Ribbon Enkel Nl 003

Actrice Lynn Van Royen steunt Pink Ribbon

Actrice Lynn Van Royen steunt Pink Ribbon, de nationale organisatie in de strijd tegen borstkanker. Zo sprak ze onder meer een beklijvende radiospot in voor Pink Ribbon.

Ken jij opkomend talent Lynn Van Royen al? De actrice uit Aalst studeerde aan het Rits in Brussel. In 2018 won ze voor haar rol als Kato Hoeven in Beau Séjour de prijs voor beste actrice in een dramareeks op het Festival de télévision de Monte-Carlo. Lynn speelde ook Nina Beernaert in Spitsbroers (2015), Femke Marsman in Marsman (2014) en Nikki in Tabula rasa (2017). Momenteel kan je haar elke donderdag op het scherm zien schitteren op Vier in de fictiereeks ‘De Dag’, een project van Jonas Geirnaert en zijn vrouw Julie Mahieu. Verder kan je haar ook op woensdag bewonderen in de comedyreeks ‘De Luizenmoeder’ op VTM als Hannah.

20190118 Actrice Lynn Van Royen Steunt Pink Ribbon Enkel Nl 001

Naar aanleiding van Studio Brussel’s Warmste Week sprak Lynn een radiospot in voor Pink Ribbon, genaamd: ‘Haar Haar’. Het spotje, gemaakt door de mortierbrigade, zal je zeker niet koud laten! Beluister het hier!

Lynn staat volledig achter Pink Ribbon als goede doel en draagt daarom met plezier ons roze lintje. Daarnaast betuigde ze op haar Instagrampagina ook steun aan het LidlPowerBump-project. Ze roept graag haar volgers op om zelf in actie te schieten, een klein gebaar te tonen en de Lidl Power Bump te doen. Maak er zelf ook een en deel deze via je eigen sociale mediakanalen met de #LidlPowerBump.

20190118 Actrice Lynn Van Royen Steunt Pink Ribbon Enkel Nl 002

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief