Man van de maand augustus

Pink Ribbon bezocht het concert van La Vie-là

Na borstkanker Vriendschap

Beste Boezemvriend(inn)en,

Vorige zondag zijn we naar een concert gegaan dat georganiseerd werd door La Vie-là, een geweldige vereniging die, als vorm van alternatieve geneeskunde, een ruimte openstelt waar iedereen, en in het bijzonder personen getroffen door kanker, zich kan herbronnen.

20181018 Pink Ribbon Bezocht Het Concert Van La Vie La 001

De voorstelling was magnifiek, een echt genot voor het oor. En ook de paar uren die we samen met de organisatie doorbrachten waren hartverwarmend. Het heeft ons niet enkel zin gegeven om er terug te keren, maar ook om de organisatie zo goed als mogelijk te helpen met het bijzondere werk dat ze verricht

Van begin tot eind dompelden ze ons onder in een wereld die barstte van enthousiasme en energie, van zorgzaamheid en zachtheid. En dit alles samengebracht in een professionele voorstelling.

Van de muziekkeuze tot de mise-en-scène over kleine attentvolle details, alles klopte. Naast het neerzetten van een perfecte uitvoering zijn ze er in geslaagd om, op een luchtige manier, een inspirerende boodschap van liefde en solidariteit over te brengen.

Fantastisch gedaan door de vrijwilligers van de organisatie die er niet alleen voor gezorgd hebben dat alles perfect is verlopen maar ook dat we een bijzonder moment konden beleven.

We willen de vereniging La Vie-là dan ook bedanken voor deze opmerkelijke en bijzondere luisterervaring en voor hun dagelijkse inzet voor mensen die door een moeilijke periode in hun leven gaan. We hebben alvast zin om volgend jaar terug te gaan.

En jij, heb jij ook zin om met de organisatie kennis te maken? We nodigen iedereen uit om massaal aanwezig te zijn tijdens de volgende editie.

Groetjes,

Christel en Laura

20181018 Pink Ribbon Bezocht Het Concert Van La Vie La 002

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief