Man van de maand augustus

Kennismaking met Christel: "Ik zie deze ziekte als een ongelooflijke gelegenheid om fantastische mensen te ontmoeten en dingen te delen."

Vriendschap Psychosociale zorg

Hallo,

Ik ben Christel. Op 19 mei heb ik mijn 39e verjaardag gevierd, en ik weet nu al dat mijn 40e verjaardag nog beter zal zijn. Ik heb een dappere echtgenoot en 5 fantastische kinderen (nu ja, dat hangt af van dag tot dag!). Dankzij hen vind ik de kracht en de vastberadenheid om tegenslagen te overwinnen. Eind januari 2018 kreeg ik namelijk de diagnose van borstkanker. Momenteel zit ik halfweg mijn chemotherapie.

Ondertussen heb ik geen haar meer op mijn hoofd, maar verlang ik er heel erg naar om een van jullie “Boezemvriendinnen” te worden. Ik heb immers besloten om deze ziekte te zien als een ongelooflijke gelegenheid om fantastische mensen te ontmoeten en dingen te delen.

Ik wil het beste uit mezelf halen om te genezen maar ook om jullie een positieve getuigenis te brengen vol liefde voor jullie, want we zijn allemaal uitzonderlijke vechters!

Samen zijn we sterker ...

BE PINK!

Christel

20181116 Kennismaking Met Christel Ik Zie Deze Ziekte Als Een Ongelooflijke Gelegenheid Om Fantastische Mensen Te Ontmoeten En Dingen Te Delen

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner